sâmbătă, 7 noiembrie 2009

DROPA



Extraterestrii din China
O echipa de cercetatori chinezi a inceput de curind sa studieze o misterioasa piramida descoperita in indepartata provincie Qinghai, despre care legendele locale afirma ca ar fi o straveche baza de lansare a navelor, parasita de extraterestri.
Piramida este strabatuta de numeroase canale...
Conform istorisirilor dezvaluite de o agentie de presa chineza, misterioasa piramida se afla in muntii Baigong, intr-o zona extrem de dificila si, desigur, nelocuita. Toti cei care au avut ocazia sa o vada au spus ca ea are trei deschizaturi de forma triunghiulara pe partea din fata.
Structura ei este alcatuita din canale de comunicatii de culoare rosie care strabat muntele pina la lacul cu apa sarata din apropiere. In zona pot fi intilnite bucati de fier ruginite, canale si stinci de forme ciudate.
Ca si in celelalte tari, cercetarile sint secrete...
Guvernul chinez a permis investigarea stiintifica a zonei, in cel mai mare secret, pentru a stabili daca, intr-adevar, posibile OZN-uri si fiinte extraterestre si-ar fi facut acolo o baza de lansare a navelor lor spre constelatii indepartate.
Zvonurile despre eventualele intilniri clandestine intre personalul militar si vizitatorii de pe alte planete au fost negate oficial de toate tarile lumii.
Recent, presedintele Bush a extins statutul de top secret al controversatei zone 51 din Nevada, unde, zvonurile spun, ar fi fost adusa o nava extraterestra care s-a prabusit, a fost reasamblata si chiar s-au facut teste de zbor.
Arheologul a descoperit mormintele unor fiinte ciudate...
Vechea cortina rosie a Chinei a servit ani de zile pentru a pastra in intuneric pentru intreaga lume cultura si civilizatia acestei natiuni. Acum, iata ca apar unele povesti surprinzatoare, care permit inlaturarea umbrei care se asternuse peste istoria posibilelor intilniri in zona, cu civilizatiile extraterestre.
Iata, spre exemplu, povestea unui arheolog, pe nume Chin Pu, care in 1937 a descoperit un straniu aliniament al mormintelor in muntii Baian Kara, in apropiere de granita cu Tibetul. In morminte se aflau scheletele firave ale unor fiinte care aveau cranii neobisnuit de mari. In apropiere a mai fost descoperita si o pestera in interiorul careia erau desenate fiinte ciudate ce purtau coifuri.
Descoperirea discurilor de piatra a marcat un nou inceput al cercetarilor...
In 1963, cercetatorii au gasit primul dintre cele 716 discuri de piatra marcate foarte fin cu ceva ce parea a fi o scriere.
Pietrele erau foarte grele, confectionate din granit cu o mare concentratie de cobalt si alte metale. Inscriptiile erau atit de fine incit au necesitat utilizarea unei lupe puternice pentru a fi examinate. Discurile aveau aproximativ 18 centimetri in diametru si 6-8 centimetri grosime. In centru erau gaurite, iar pe fete aveau gravate santuri fine in spirala, de la centru spre margine, precum discurile de pick-up.
Populatia Dropa - stravechii extraterestri stabiliti pe Pamint...
Aceste discuri au stat depozitate mai bine de 20 de ani in Universitatea din Beijing, pina ce profesorul Tsum Nui s-a apucat sa le cerceteze, in speranta ca va putea descifra scrisul. El a fost uluit sa afle ca discurile ascundeau povestea unui popor extraterestru, numit Dropa, care a venit pe planeta noastra acum mai bine de 12.000 de ani. Nava lor s-a prabusit si ei nu au mai putut pleca pe planeta lor.
Povestea spune ca Dropa se asteptau sa se imprieteneasca cu localnicii, dar, probabil din cauza faptului ca aratau ciudat, acestia i-au vinat si multi au fost ucisi.
Triburi de pigmei cu pielea galbena si capete mari traiesc azi in China...
Este clar ca unii Dropa au supravietuit si descendentii lor inca mai pot fi intilniti in zona in zilele noastre. Exista doua triburi de oameni care-si spun Dropa si Han. Se spune ca acestia nu sint la origine nici chinezi, nici tibetani.
Populatia din ambele triburi este de statura mica, adultii masurind intre 1,10 metri si 1,40 metri inaltime, au pielea galbena, corpul uscativ si capete disproportionat de mari, cu ochi mari si irisul de un albastru pal.
Urmele trecerii extraterestrilor apar in mituri si in pictograme...
Handorf M. a cercetat evenimentele OZN din China si a studiat povestile referitoare la populatia Dropa, piramida alba de la Xian si numeroase alte constructii vechi din China. El si-a extins apoi cercetarile si in Tibet, Mongolia si chiar in Japonia.
In concluziile sale, publicate intr-o carte: Intilniri OZN in estul indepartat, din antichitate pina in prezent, se afirma ca acolo s-ar afla urme clare ale trecerii extraterestrilor, in special in mituri si in pictogramele care zugravesc masini zburatoare.
Povestile, in special cele referitoare la populatia Dropa, au fost exacte si astfel exista o dovada evidenta atit a aparitiei extraterestrilor pe planeta noastra inca din vremuri indepartate, cit si a faptului ca ei inca traiesc printre noi. E posibil ca populatia Dropa sa fi venit mai tirziu.
Se pare ca trebuie sa ne cautam originile in spatiu...
El sugereaza insa ca forma humanoida este comuna in existenta tridimensionala, iar faptul ca oamenii apar in atitea varietati de culoare, infatisare, atitea rase diferite cu modele fizice clar definite, sugereaza ideea ca multi dintre noi, daca nu chiar toti, provin din vechii extraterestri care ne-au vizitat planeta.
Originile noastre pot fi in spatiu si nu in amoebe, asa cum sustine teoria evolutionista...




Sursa: infospeciale

Un comentariu: