duminică, 18 octombrie 2009

"Călător în eternitate"



John Titor(calator in timp venit din anul 2036 ) a afirmat ca experimentul din Elvetia(CERN) va conduce la descoperirea accidentala a particulelor care vor permite calatoria tehnologica in timp(am precizat termenul "calatoria tehnologica" fiindca exista si alte cai si metode).
Pana in prezent afirmatiile lui John Titor s-au adeverit ( boala vacii nebune, care face ravagii printre oameni in 2036, este mai raspandita decat se credea...).
CERN a realizat cel mai mare accelerator de protoni construit vreodata care permite ciocniri sau coliziuni proton - proton.
Unii cercetatori au aratat ca unul dintre rezultate ar putea fi crearea de "mini gauri negre" sau obtinerea de "microsingularitati", dupa cum le numeste John Titor , care vor face accesibila tehnologic calatoria in timp
Un asemenea mod de propulsie permite si calatoria in spatiu si face accesibile sistemele planetare vecine(pune capat prizonieratului civilizatiei umane pe Terra).
"OZN-uri se propulseaza deformand spatiul si timpul" (Bob Lazar)
http://www.boblazar.com/

4 comentarii:

  1. mi se pare de domeniul fantasticului...........dar nu pot sa spun ca nu va fi posibil........viata ne-a rezervat multe surprize.......asa ca sa fim '' rezervati '' inainte de a spune........nu cred..
    salutari all !

    RăspundețiȘtergere
  2. păi, se spunea că nu există călătorie în timp, dacă n-o să vină cineva din viitor; Titor ăsta zice că e din 2036... bine, putea fi şi pură fantezie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mereu am trăit cu o convingere ciudată: aceea că nu vom putea învinge imensitatea spaţiului sau ireversibilitatea timpului prin metode ce ţin de domeniul tehnologiei. Aceste cuceriri vor veni din noi înşine, din zona psihicului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deja oamneii de ştiinţă au tras concluzii şi chiar au putut dovedii că forumla celebră a lui Albert Einstein "E = mc2" este greşită. ce se înţelege prin greşit? adică există şanse să se depăşească viteza luminii. în acest fel ar putea fii îndoit spaţiul şi timplul aka. "gaură de vierme" şi ar fii posibilă călătoria în timp şi teleportarea.

    RăspundețiȘtergere